uživo prijenosi

Sri 24.10.2018.
Vrijeme Domaćin Gost Live PbP
10:00 PERLAS Iriga
10:00 Budapest Honved GYORI ETO

uključi se i igraj uživo

Direktni prijenosi više od 5000 mečeva na www.mozzartbet.ba

Volite li da gledate fudbal, tenis ili košarku? Televizije nisu u mogućnosti da u svojim programskim šemama isprate sve zanimljive sportske događaje kojih ima mnogo. Od sada, kompanija MOZZART je svim registrovanim posjetiocima sajta www.mozzartbet.ba omogućila novu uslugu – direktni prijenos više od 5.000 sportskih događaja uz klađenje uživo.

Direktni video prijenos izabrane utakmice daje vam mogućnost da neposredno pratite i svoju igru kada se kladite uživo. Samo nekoliko pokreta mišem i možete da napravite tiket s Mozzartovom ponudom iz klađenja uživo.

Kada se ulogujete na naš sajt, idite na stranicu klađenje uživo. Svaki događaj koji nudimo u video prijenosu označen je sličicom televizora, a događaji sa tekstualnim prijenosom ikonicom “PbP”.

U svakom momentu trajanja sportskog događaja igrajte na detalje kao što su – da li će doći do promjene rezultata, ko će dati sljedeći gol ili ko će pobjediti u ostatku duela i druge igre. Nemojte dozvoliti sebi da na kraju utakmice kažete: „Znao sam da će se to dogoditi, lijepo se vidjelo u prijenosu!“

Pripremili smo više od 5.000 sportskih događaja u direktnom video prijenosu (live stream) uz klađenje uživo preko Mozzart sajta. Ako ste zainteresovani da pratite fudbal, tenis ili košarku, možete pronaći svoj omiljeni sport kroz video-prijenos koji šaljemo direktno na računar putem kojeg ste pristupili sajtu www.mozzartbet.ba. Dovoljno je da budete ulogovani na našu interenet stranicu i vaša igra može da počne.

Svaki sportski događaj spreman za uživo gledanje je dostupan u ponudi za klađenje uživo. Spremite se dobro u narednom periodu, izaberite mečeve koje želite da pratite i isplanirajte svoje vrijeme. Uživo prijenos ne može da čeka!

MOZZART – Dio tvog života i na internetu